آهک مربا مدیا (آهک خوراکی) عطاری آنلاین معماریانی
آهک خوراکی چیست؟
یکی از محصولات عطاری آنلاین معماریانی آهک خوراکی می باشد که یک نوع خاص از آهک فاقد هرگونه مواد ناخالص است . که از نظر شیمیایی فرمول آن به صورت هیدروکسید کلسیم بوده و بانام آهک هیدراته شناخته می شود. البته آهک خوراکی به صورت مستقیم برای طبخ غذا استفاده نمی شود بلکه عصاره آن که شیره آهک یا آب آهک نام دارد.
ترکیبات آهک خوراکی
آهک خوراکی ( به انگلیسی : Food grade slaked lime ) یک نوع خاص از آهک فاقد هر گونه مواد ناخالص است که از نظر شیمیایی فرمول آن به صورت هیدروکسید کلسیم Ca(OH)2 بوده و با نام آهک هیدراته شناخته می شود. خیلی از خانم ها با کاربرد این نوع آهک آشنا هستند زیرا از آن برای تهیه برخی مرباها استفاده می کنند. البته آهک خوراکی به صورت مستقیم برای طبخ غذا استفاده نمی شود بلکه عصاره آن که شیره آهک یا آب آهک نام دارد برای این منظور مصرف می گردد.
خواص آهک
تهیه مربا
طرز تهیه آب آهک برای مربا
خوردن خود آهک برای بدن ما بسیار زیان آور است و در مواردی می تواند باعث مسمومیت شدید شود ، بنابراین باید ابتدا با روش تهیه آهک خوراکی برای مربا آشنا شویم. برای این منظور ما به آب آهک به روشی که گفته می شود نیاز داریم. همانطور که گفتیم ، آهک خوراکی نوع خاصی از این ماده به نام آهک هیدراته است که از نظر ظاهری به صورت پودری سفید رنگ و یکدست می باشد و کاملا تصفیه شده است تا مواد سمی و زیان آور آن حذف شود. پس دقت کنید که این ماده را از هر جایی نمی توان تهیه نمود.
عوارض احتمالی استفاده از آهک
در صورت ترکیب نوع خاصی از پودر آهک به نام آهک هیدراته (که دارای فرمول مولکولی هیدروکسید کلسیم است) با آب ، مایع شفاف و بی رنگی به نام شیره آهک یا آب آهک به دست می آید که خواص مناسبی در آشپزی دارد. البته باید توجه داشت که برای این منظور نمی توان از هر نوعی اهک استفاده کرد بلکه باید از آهک هیدراته کاملا تصفیه شده استفاده نموده که به آهک خوراکی هم معروف است. آب آهک به دست آمده از آهک خوراکی برای تلخی گیری و ترد شدن بعضی از مربا ها مثل مربای کدو حلوایی ، مربای سیب ، مربای پوست پرتقال و مربای گریپ فروپ که تلخی خاصی دارند بسیار مفید است. همچنین استفاده از آب آهک برای مربا باعث می شود تا میوه استفاده شده پس از پخت ، شکل اولیه خود را به خوبی حفظ کند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.